Hirdetés

Kész a Szörnyecskék 3 forgatókönyve, a folytatás hű maradna az eredeti filmekhez

|

Mindenki megnyugodhat, nem cserélik CGI-ra a klasszikus bábokat az új Szörnyecskék moziban - ehhez persze el is kéne készülnie a filmnek.

Hirdetés

Szinte napra pontosan öt éve hallottunk először a Szörnyecskék 3-ról. Eltelt közben öt esztendő, de a stúdió részéről továbbra sem erősítették meg hivatalosan azt, hogy készül a Gremlins, avagy a Szörnyecskék harmadik része, viszont az eredeti két film forgatókönyvírója, Chris Columbus nemrég olyan hírekkel szolgált, amelyek bizakodásra adnak okot.

Columbus ugyanis elárulta, hogy elkészült a Szörnyecskék 3 forgatókönyve, mostantól csak azt kellene végre kitalálni, hogy mikor is kezdenek neki végre a forgatásnak - értelemszerűen a jelenlegi járványhelyzet miatt ez cseppet sem egyszerű kérdés. 

Hirdetés

Chris Columbus épp új filmjét, a netflixes The Christmas Chronicles 2-t promózta, mikor az új Szörnyecskék moziról kérdezték. Ekkor árulta el azt, hogy kész a szkript, illetve azt is leszögezte, hogy semmiképpen sem cserélik le a megszokott és megszeretett bábokat CGI lényekre. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Szeretném megcsinálni. Írtam egy forgatókönyvet, tehát már létezik egy forgatókönyv. A részleteket még most dolgozzuk ki, el kell dönteni, milyen időpont lenne a legalkalmasabb a film elkészítésére. Ugyanúgy készíteném el, mint régen, vagyis mozgatható bábokkal, nem pedig CGI animációval. Talán volt egy stop-motion jelent az első Szörnyecskékben, de nem hiszem, hogy használnék CGI-t a Szörnyecskék 3 esetében."

Remek dolog, hogy kész a forgatókönyv, de azért nem ártana találni egy rendezőt, hiszen egyáltalán nem egyértelmű, hogy ezt a feladatot is Columbus látja majd el. Az első két rész főszereplője, Zach Galligan mindenesetre már elmondta, hogy szívesen visszatérne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)