Hirdetés

Készítsétek a zsebkendőket, még tovább csúszik a Venom 3

|

Több tucatnyi ember van a világban, akiknek ez a hír felfoghatatlan fájdalmat fog okozni.

Hirdetés

A Tom Hardy főszereplésével készült Venom filmsorozat elvileg kapni fog egy harmadik felvonást is. A következő epizódot a stúdió 2024. július 14-re tervezte, de a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkja ezt rendesen megkavarta. Tegnap éjjelre viszont már lekerültek a táblák, és hazamentek a tüntetők, miután megszületett a megegyezés.

Ahogy abban a cikkben is jeleztük, a sztrájk vége nem jelenti azt, hogy egyik pillanatról a másikra elkészülnek a parkolópályára került filmek, az időveszteséget nem lehet behozni. Így aztán nem lepődtünk meg, amikor kicsivel később a Sony már hozta is a közleményt, miszerint a Venom 3 bemutatója csúszik.

Hirdetés

A Pókember riválisára épülő franchise eddig erős lejtmenetet mutatott. Az első Venom film 856 millió dolláros bevétellel zárt, de a második már csak 502 milliót tudott összehozni. Ehhez a zuhanáshoz valószínűleg a koronavírus-járvány is hozzátett, de a trend egyértelműnek tűnik. Akárhogy is, 2024. november 8-án érkezik a folytatás az amerikai mozikba. A sztoriért és a rendezésért ezúttal az a Kelly Marcel felel, aki az első két részen még csak íróként dolgozott.

Jön akkor a nyilvánvaló kérdés: kíváncsiak vagytok a Venom 3-ra? A Pókember: Nincs hazaút végén volt egy apró jelenet, ami előrevetítheti a következő kalandot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)