Hirdetés

Készül a Fegyvernepper folytatása, természetesen Nicolas Cage sem marad ki belőle

|

Nicolas Cage mellett még egy sztár már biztosan szerepelni fog a második részben.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokaknak kell bemutatni Andrew Niccol közönségkedvenc moziját, a 2005-ös Fegyverneppert (Lord of War), melyben Nicolas Cage és Jared Leto volt a két főszereplő. A film az ukrán-amerikai fegyverkereskedő, Jurij Orlov és testvére történetét meséli el. Meglehetősen erős sztoriról van szó, de a legnagyobb gyomrost talán a narráció utolsó sorai jelentik, melyek így szólnak:

"A film valódi eseményeken alapul. Miközben a magán fegyvernepperek tovább prosperálnak, a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok, Anglia, Oroszország, Franciaország és Kína. Egyben ők az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja is."

Nos, most nagyon úgy fest, hogy Niccol és Cage ismét összeállnak, és elkészítik a Fegyvernepper második részét.

Hirdetés

Az új filmet a Variety információi szerint Andrew Niccol fogja írni és rendezni, Nicolas Cage pedig természetesen Jurij Orlov szerepében tér vissza. A stáb tagja lesz még Bill Skarsgård is, aki elvileg Jurij fiát, Antont alakítja. Nem esett messze az alma a fájától, ugyanis Anton is a fegyverpiacról szerzi meg a napi betevőt, apa és fia pedig egymás riválisai válnak, miközben Amerika épp a Közel-Keleten harcol - ehhez pedig nyilván szükség lesz fegyverekre is.

A folytatás Lords of War címmel készül, szóval egyszerűen többes számra váltottak - így magyarul logikusan a Fegyvernepperek cím illene rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Bár Jurij Orlov egy fiktív karakter, elég egyértelmű, hogy Viktor Anatoljevics Butról mintázták őt - But egy "halál kalmára" néven is ismert korábbi orosz KGB őrnagy és fegyverkereskedő. 2011-ben New Yorkban bíróság elé állították, 2013-ban 25 év börtönre ítélték. Tavaly decemberben viszont egy fogolycserét követően visszatérhetett Oroszországba, cserébe az oroszok Brittney Griner kosárlabdázót engedték el (Grinernél elektromos cigarettához való, hasisolajat tartalmazó patronokat találtak, ezért kilenc év börtönre ítélték Oroszországban).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)