Hirdetés

Készül a következő Jurassic World film, a lehető legjobb kezekbe került

|

Nem folytatás, hanem új kezdet jön: nem hagyja a Universal pihenni a dinókat.

Hirdetés

Már közel 9 év eltelt azóta, hogy a Universal feltámasztotta a Jurassic franchise-t, és kiadta a Jurassic Worldöt, főszerepben Chris Pratt-tel és Bryce Dallas Howarddal. Egész sikeres volt: 2015 második legtöbb bevételt hozó filmje lett, sőt még mindig szerepel minden idők 10 legtöbb bevételt termelő alkotása között, bár már nem a harmadik helyen, mint ahogy premierje után, "csak" a nyolcadikon.

Folytatása, a Jurassic World: Bukott birodalom összesítettben most a huszadik, ám a 2022-es Világuralom már jóval kevesebb érdeklődőt vonzott a mozikba - igaz, ennek betett a Covid19-járvány is. Összességében 1 milliárdos globális bevétele ezzel együtt egyáltalán nem rossz, megjelenése évének harmadik legsikeresebb filmje lett.

Nem meglepő tehát, hogy készül a folytatás, ám sem az eredeti, sem az új trilógiát nem fogják megbolygatni már, valami teljesen újat kapunk.

Hirdetés

Annak azonban örülhetünk, hogy a forgatókönyvért ugyanaz a David Koepp felel majd, aki az 1993-as Jurassic Parkot átültette Michael Crichton regényeiből. Egyelőre kérdéses, hogy a korábbi szereplők közül bárki visszatér-e majd, de a produceri székben ismét Frank Marshall foglal helyet, akit Patrick Crowley támogat. Steven Spielberg és cége, az Amblin Entertainment ugyancsak közreműködik.

További stábtagokról és részletekről egyelőre nem érkezett hír.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)