Hirdetés

Készül az Evil Dead 4, Bruce Campbell a címet és a rendezőt is leleplezte

|

Evil Dead Now címmel kell majd a keresnünk a mozikban a következő részt, ami újra női főhőst kap majd.

Hirdetés

Immár hivatalossá vált, hogy érkezik egy újabb Evil Dead mozi, ezt maga Bruce Campbell erősítette meg. Sajnos azonban nem arról van szó, hogy esetleg ő térne vissza Ashként, továbbra is tartja magát ahhoz, hogy az Ash vs. Evil Dead elkaszálása után ő bizony visszavonult ettől a szereptől. Persze azért nem távolodott el végleg a franchise-tól. 

Hirdetés

Campbell nem csak azt árulta el, hogy Evil Dead Now lesz a negyedik rész címe (a számozás egyébként úgy jön ki, ha az 1992-es Army of Darknesst külön kezeljük) , hanem a rendezőt is megnevezte: Lee Cronin (The Hole in the Ground/A gyermek) veheti kezébe a folytatást. Az új rendezőt maga a széria atyja, Sam Raimi választotta ki. Egyébként a forgatókönyvet is Cronin fogja írni, szóval teljesen teljesen ő irányít. Bruce Campbell leszögezte, hogy a franchise össze filmje önálló alkotásként is megállja a helyét, ez az elvárás az új epizóddal szemben is él. Azt is hozzátette, hogy a tervek szerint ismét egy női főhőst fogunk majd látni a moziban - 2013-as, Fede Alvarez által rendezett The Evil Deadben ugyebár a Jane Levy által alakított Mia volt a főszereplő. Mivel Mia túlélte a legutóbbi részt, simán lehet, hogy a folytatásban is visszatér majd. 

Örültök, hogy újabb filmmel bővül az Evil Dead univerzum? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)