Hirdetés

Két alternatív befejezés is készült a Flash-filmhez, különböző meglepetésekkel

|

A nagy kérdés az, hogy minek - figyelmebe véve a film eddigi eredményeit.

Hirdetés

Bizonyára sok rajongó várta, hogy végre saját filmet kapjon a DC-univerzum ultragyors szuperhőse, Flash, akit a mostanában inkább a botrányairól ismert Ezra Miller kelt életre. Az alkotás - részben a járvány miatt - sokat csúszott, az eredeti bemutatót ugyanis még 2018-ra tervezték, ehhez képest a forgatás végül csak 2021 tavaszán indulhatott el.

Sajnos azonban a hosszú várakozás után a rajongóknak csalódnia kellett, egy közepesen érdektelen forgatókönyv és a hajmeresztően rossz CGI miatt a Flash-film a vártnál is sokkal rosszabbul nyitott a mozikban. Ettől függetlenül, ha meg szeretnéd nézni a filmet, tudj róla, hogy az alábbiakban komoly spoilerveszély vár.

Hirdetés

Nagy kár érte, főleg, hogy a filmhez leforgattak két alternatív befejezést is. Az eredetiben a Flash, vagyis Barry Allen nem mással találkozik, mint Bruce Wayne-nel, akit maga Michael Keaton keltett életre - ő az 1989-es Tim Burton klasszikusban formálta meg a Denevérembert. Rajta kívül pedig a Sasha Calle által alakított Supergirl is ott volt a nagy találkozón.

Emellett azonban készült egy olyan változat, ahol Keaton Batmanje helyett a Henry Cavill általa alakított Superman, illetve a Gal Gadot által megformált Wonder Woman találkozik Flash-sel, utóbbi egyébként a filmben is feltűnik egy villanásra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amikor azonban James Gunn és Peter Safran átvették a DC Studios vezetését, úgy döntöttek, hogy egy további alternatív befejezést is leforgatnak, mivel Cavill Supermanje távozik a DC univerzumából. Gal Gadot Wonder Womanjének a sorsa egyelőre ismeretlen, de nem kizárható, hogy Gunnék tőle is búcsút vesznek.

Így született meg a harmadik befejezés, amelyben George Clooney alakítja Bruce Wayne-t. Clooney az 1997-es - sokak által a valaha volt legrosszabbnak tartott - Batman-filmben, a Batman & Robinban alakította a milliárdost.

Szomorú, hogy ezt valószínűleg csak nagyon kevesen fogják látni, figyelembe véve, hogy a Flash-film mekkora kudarc lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)