Hirdetés

Két új Bosszúállók mozi is jön, megvan a címük és a premierdátumuk

|

Már a Marvel filmes univerzum hatodik fázisához fog tartozni a következő két Bosszúállók film.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon a Marvel Studios felvázolta a következő pár év néznivalóit, elénk tárták a 2023-ban induló negyedik fázis összes filmjét és sorozatát. Itt azonban nem álltak meg, bepillantást engedtek a hatodik felvonásba. Egyúttal egyébként nevet adtak a negyedik, ötödik és hatodik fázisnak, az ezeken átívelő grandiózus történetet immár a The Multiverse Saga néven illethetjük. 

A hatodik fázist az új Fantasztikus Négyes mozi fogja indítani 2024. november 8-án (az amerikai premier szerint), utána viszont rögvest két új Bosszúállók filmet is kapunk. Kevin Feige már most konkretizálta, hogy a Russo testvéreknek nem lesz köze ezekhez a mozikhoz. 

Hirdetés

Az Avengers: The Kang Dynasty 2025. május 2-án fog érkezni, és teljesen egyértelmű, hogy a Loki sorozat első évadának végén bemutatott Kang, valamit az ő végtelen számú variánsa keveri majd a kulimászt, és kutyulja össze a teljes multiverzumot. 

2025. november 7-én pedig érkezik az Avengers: Secret Wars, ahol összecsaphatnak aztán a különböző világok, a multiverzum összes valósága, és akár különböző filmes univerzumok is. Nagyon kíváncsian várjuk, végül mit hoznak majd ki ebből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)