Hirdetés

Két újabb vendégszereplő felbukkanása vált egyértelművé a Doctor Strange 2-ben

|

Sokan számítottak arra, hogy ők is benne lesznek a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában moziban, és bizony igazuk is lett.

Hirdetés

Meglehetősen spoileresre sikeredett a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában legújabb tévéreklámja, ugyanis a rövidke TV spot alatt konkretizáltak egy korábban már sejtett mellékszereplőt, megvillantottak egy olyat, akiben csak reménykedtünk, illetve még zárójelben végérvényesen megerősítették Xavier felbukkanását.

Az alábbi videóban ugyanis világosan látható, hogy igazak voltak azok a teóriák, melyek szerint a Lashana Lynch-féle Maria Rambeau is szerepelni fog a filmben.

Hirdetés

Első körben nézzétek meg gyorsan a rövidke, de tényleg elég sokat mutató kedvcsinálót:

Most pedig jönnek külön-külön az említett cameók. Elsőként Maria Rambeau, aki a Marvel Kapitány moziban láthattunk anno. Ő ugyebár annak a Monica Rambeau-nak az anyukája, aki felnőttként a VandaWision sorozatban tért vissza, és itt szuperképességeket is szerzett. Nagyon úgy fest, hogy valamelyik párhuzamos univerzumban nem Carol Danvers, hanem Maria vált Marvel Kapitánnyá, és így tűnik majd fel a Doctor Strange 2-ben is.

És akkor itt van még nekünk az a közönségkedvenc karakter, aki a What If...? animációs sorozatban debütált: Captain Carter, vagyis a Peggy Carter-féle "Amerika Kapitány", akit minden bizonnyal Hayley Atwell fog alakítani, elvégre az Amerika Kapitány filmekben is ő bújt Peggy bőrébe. -

Végezetül pedig bár teljesen egyértelmű, hogy Patrick Stewart lesz a filmben Charles Xavier, avagy X professzor, most ezt újra, minden eddiginél jobban aláhúzták az alkotók, az egyik jelenetben ugyanis felbukkan Xavier professzor legendás sárga tolószéke, az a repülő alkalmatosság, amit a 90-es évek képregényeiben és rajzfilmjeiben már megannyiszor láthattunk. 

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában jövő csütörtökön, azaz május 5-én érkezik meg a magyar mozikba, eddig kell még kibírnunk a további részletekért. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)