Hirdetés

Nézd élőben, ahogy Kevin Conroy az egyik új Batman képregényt olvassa fel

|

A Batman: The Adventure Continues képregény az ikonikus animációs sorozat történetét folytatja, így kifejezetten jó, hogy az abban Batman hangját adó színész szólaltatja meg a karaktereket.

Hirdetés

A Batman rajzfilmsorozat sokunk gyerekkorának fontos kelléke volt, és annak eredeti szinkronszínészei az idők során rengeteg egyéb DC projektben feltűntek. A Batman hangját adó Kevin Conroy nemrég az Arrowverse-en keresztülívelő Végtelen Világok Krízisében játszotta Bruce Wayne-t, nemsokára pedig visszatér a '90-es évek ikonikus rajzfilmjének képregényes folytatásához. 

Hirdetés

A DC nemrég tette közzé, hogy felolvasást terveznek az április 1-én megjelent képregényükből, a Batman: The Adventure Continuesból. Ezek a digitálisan megjelent füzetek az animációs sorozat történetét folytatják, és olyan karaktereket hoznak el a sztoriszálba, mint Jason Todd, Deathstroke és Azrael. 

Kevin Conroy lesz az, aki a hangját adja az első felolvasáshoz, melyet a DC Comics Instagram-oldalán követhettek figyelemmel ma este 7 órától. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy több ilyen élő esemény is tervben van-e. Jelenleg kizárólag az első fejezet érhető el a történetből, mivel a következő csak április 15-én érkezik. 

A kiadótól a közeljövőben több digitálisan terjesztett képregényre is számíthatunk, mivel a koronavírus miatt a klasszikus füzetek értékesítése bizonytalanná vált

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)