Hirdetés

Kevin Conroy és Mark Hamill szinkronjával, egy helyen nézhetjük meg a Batman: Az animációs sorozat összes epizódját

|

Felkerül eredeti nyelven az HBO Maxra a teljes széria, és már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy ki mit gondol a DC filmes univerzumának átszervezéséről (az ítélethirdetéssel egyébként sem ártana megvárni a konkrét terveket, sőt talán inkább az első produkciókat), abban a kérdésben konszenzusra jutottak a rajongók, hogy az animációs részleg bitang jó alkotásokkal tud előrukkolni. Közülük is kiemelkedik 1992-ben debütált, összesen 109 epizódot megélt Batman: The Animated Series.

Az Emmy-díjjal és számos más kitüntetéssel jutalmazott sorozattal már csak azért sem árt megismerkedniük a játékosoknak, mert ugyanaz a Paul Dini volt az egyik producere és írója, akinek a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City sztorijait is köszönhetjük.

Hirdetés

Az is az Arkham széria és a A Batman: A rajzfilmsorozat közötti köteléket erősíti, hogy mindkettőben a néhai Kevin Conroy hangján szólal meg Bruce Wayne, vagyis a Denevérember, míg örök nemezisét, Jokert Mark Hamill orgánuma teszi igazán karakteressé. Harley Quinnt ugyan a játékokban már nem Arleen Sorkin szinkronizálja, de ha nem lett volna a sorozat, akkor a Jokerbe menthetetlenül szerelmes egykori pszichiátert sem ismernénk, akit kifejezetten a Joker's Favor című epizód kedvéért alkotott meg Dini és Bruce Timm. Eredetileg egyszer használatos vendégszereplőnek szánták, ám a közönségnek annyira bejött a karakter, hogy végül megtartották.

A Batman: A rajzfilmsorozat epizódjait angol nyelven, magyar felirattal február 15-étől lehet megnézni az HBO Max streaming platformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)