Hirdetés

Kevin Feige Szellemlovas és Pókember jövőjéről is beszélt

|

Szóba került az MCU természetfeletti, kozmikus, és egyszerű utcai vonulata is.

Hirdetés

Az MTV News készített egy gyors interjút Kevin Feige-vel a San Diego Comic-Conon, ebből pedig rövidsége ellenére több izgalmas részlet is kiderült. A riporter első körben azzal szembesítette a Marvel Studios első emberét, hogy nemrégiben Ryan Gosling elárulta, melyik Marvel karaktert alakítaná szívesen, a színész egyértelmű választása pedig Szellemlovasra esett.

Feige válaszában elmondta, hogy Gosling szerinte egy csodálatos színész, és nagyon boldog lenne, ha szerepet vállalna az MCU-ban. Szellemlovas filmet vagy sorozatot ugyan nem jelentettek be a hétvégén, de az elvileg teljes MCU-s ötödik felvonást, és a hatodik egy részét bedobta a stúdió.

Hirdetés

Feige aztán kitért arra, hogy ha már úgyis szóba került a Szellemlovas, akkor nem szabad elfelejteni, hogy már ott van az MCU-ban Doctor Strange és hamarosan érkezik Penge, szóval komoly képviseletet kap a Marvel természetfeletti vonala. Ezzel párhuzamosan a kozmikus kalandok is nagy figyelmet fognak kapni, itt az Örökkévalók végén bemutatkozó Eros és Pip került szóba. 

Végezetül Feige megemlítette az "utcai hősöket is", itt az új sorozatot kapó Daredevilt, valamint Pókembert említette meg. Talán az utolsó név a legérdekesebb, elvégre az ötödik és hatodik fázisban egyelőre nem jelentettek be Pókember filmet, de ez nem is a Marvel Studios, hanem a Sony feladata lesz majd. Az viszont már most világosan látszik, hogy a Nincs hazaút után Póki visszatér a klasszikus, városi kalandokhoz, ami minden bizonnyal sok régi rajongó szívét dobogtatja meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)