Hirdetés

Végre kiderült, hogy miért néma Néma Bob

|

A Jay és Néma Bob rendezője elárulta a rajongóknak, hogy az általa játszott ikonikus karakter miért nem szól soha egy szót sem.

Hirdetés

Kevin Smith nevéhez számtalan kultikus film és pillanat kapcsolódik már csak azért is, mert nem csak rendezőként és forgatókönyvíróként, de az általa megformált Néma Bob karakterén keresztül színészként is feltűnik szinte minden filmjében. A mindenki által ismert, ikonikus karakter egyik legfontosabb ismérve, hogy szinte soha nem szólal meg, viszont ennek az indoklása sokáig rejtély volt még a rajongók körében is.

A rendező nemrég a Wild West Comedy Fesztiválon vendégeskedett, ahol a közönség tagjai többféle elmélettel próbálták megválaszolni a kérdést, de Smith szerint egyik sem a jó irányba tapogatózott:

"Néma Bob azért nem beszél, mert vele szemben Jason Mewes állandóan pofázik. Ennyire egyszerű. Szerettem volna Jasont egy filmben szerepeltetni, de nem akartam, hogy csak úgy ott álljon és magának magyarázzon, így kellett neki egy haver, akinek megállás nélkül dumálhat."

A válasz tényleg kicsit egyszerűbb, mint azt a rajongók valószínűleg elképzelték, de belegondolva érthető. Elég érdekes egyébként, hogy egy egyszerű rendezői döntésből született a popkultúra egyik legismertebb figurája. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)