Hirdetés

Kezd körvonalazódni a történet az Avatar: A víz útja új, magyar feliratos előzetesében

|

Közeledik a decemberi premier, erre az Avatar: A víz útja új előzetese is emlékeztet bennünket.

Hirdetés

Picivel több mint három hét, és meg is érkezik a hazai mozikba a régóta várt Avatar: A víz útja. James Cameron filmje most új előzetest kapott, amit mi természetesen a megszokott módon most is magyar felirattal vérteztünk fel, alább már így tudjátok megnézni - ha esetleg automatikusan nem indulna el a felirat a YouTube-on, akkor ne feledjétek el bekapcsolni azt!

A friss trailer sokat segít abban, hogy nagyjából be tudjuk lőni, mire számíthatunk majd sztori terén. Jake és Neytiri a jelek szerint arra kényszerű, hogy menedéket keressenek gyermekeikkel együtt egy másik na'vi törzsnél. Miles Quaritch ezredes pedig (immár na'vi testben) ismét rosszban sántikál.

Hirdetés

Az sem mellékes szál, hogy Sigourney Weaver, aki az első részben még Dr. Grace Augustine-t alakította, most Jake és Neytiri örökbefogadott lányát, Kirit fogja eljátszani. 

Avatar: A víz útja egészen pontosan 2022. december 15-én érkezik meg hozzánk, a jegyelővétel már elindult. Ti meg fogjátok nézni a filmet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)