Hirdetés

Ki nem találnád, hogy mi a Netflix legnépszerűbb tartalma eddig 2021-ben

|

Spoiler: nem Melissa McCarthy szuperhősfilmje.

Hirdetés

Rengeteg sorozat és film került fel január elseje óta a Netflix kínálatába, elképesztő tempóban ontja magából a tartalmat a streamingszolgáltató.

Itt debütált a Mundruczó Kornél által rendezett Pieces of a Woman, a John David Washington és Zendaya főszereplésével készült Malcolm & Marie, és az Antony Mackie-vel összehozott Halálos harcmező (Outside the Wire), továbbá olyan sorozatok is, mint a Végzet: A Winx Saga, a Shadow and Bone - Árnyék és csont, illetve a Jupiter hagyatéka is. 

Talán meglepő lehet, de ezek mindegyikénél népszerűbbnek bizonyult egy tartalom, amelyet nem a Netflix gyártatott, hanem megvásárolt: ez a Phil Lord és Christopher Miller duó (Pókember: Irány a Pókverzum, A LEGO-kaland, Jump Street-filmek) által jegyzett A Mitchellék a gépek ellen című animációs családi film, amely fergeteges kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak, és április 30-i megjelenése óta kirobbanthatatlan a Top 10-es nézettségi listáról.

Hirdetés

A Netflix sajnos nem osztott meg konkrétumot azzal kapcsolatban, hogy mennyien látták az alkotást az elmúlt egy hónapban.

Egy kicsit azért füllentettem azzal a bevezetőben említett spoiler dologgal, ugyanis A Mitchellék a gépek ellen előtt valóban Melissa McCarthy szuperhősködése, A lecsap csapat (Thunder Force) állt egy ideig az élen az április 9-i bemutatója után, ám az animációs család ellen nem volt esélye. 

Mindenesetre Mitchelléknek is fel kell kötniük az alsót, ugyanis az év hátralévő részében lesz még pár nagyobb rivális: ilyen a sztárgárdát (Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot) felvonultató Red Notice, a Resident Evil: Infinite Darkness vagy éppen A Vaják második évada. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)