Hirdetés

Kibővítve, sorozatként kerül fel a Netflixre A martfűi rém

|

A 2016-ban megjelent magyar filmet egy kicsit átalakították, hogy még jobb legyen.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben több érdekes, minőségi magyar film is mozikba került, melyek egy része megtalálható a Netflix tetemes kínálatában. Ez részben annak köszönhető, hogy az Európai Parlament néhány éve előírta, a streaming szolgáltatók kötelesek legalább harminc százaléknyi helyi tartalmat elérhetővé tenni.

Hirdetés

Augusztus elsején felkerül A martfűi rém (angolul Strangled), viszont nem abban a formájában, ahogy 2016-ban már láthattuk. Négy darab, egyenként 45 perces epizódra bontják, és körülbelül 30-35 percnyi eddig nem látott tartalommal töltik fel (plusz a visszatekintések az előző részekre, a főcím és a zárás).

Az új főcím alább tekinthető meg.

Az író és rendező Sopsits Árpád elmondta, eredetileg is sorozatot akart, de régen nem talált támogatót hozzá. Szerinte ebben a formájában felülmúlja a filmet, mert jobban ki tudta bontani a karaktereket, új szálakat fejthetett ki és elmélyíthette a meglévőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)