Hirdetés

Kiderült, a Zöld Lámpás miért került ki Az Igazság Ligája Snyder-féle verziójából

|

A rendezői változatba is volt azért beleszólása a Warnernek, és ugyan nagyrészt tényleg Snyder eredeti elképzelését kaptuk, volt egy rész, ami ellen hevesen tiltakozott a stúdió.

Hirdetés

A Zack Snyder - Az Igazság Ligája végre elhozta a DC-rajongóknak azt a filmet, amire hosszú évek óta vártak. Snyder elképzelése a sötétebb hősök összefogásáról megvalósulhatott, de dacára a közösségtől kapott alkotói szabadságának, így sem volt maradéktalan az öröm.

Az eredeti változatban ugyanis Kilowog és John Stewart is felbukkantak volna, mint a Zöld Lámpások képviselői, de a jeleneteiket sajnos elnyelte a stúdió gépezete.

Hirdetés

Snyder ugyanis leforgatott pár jelenetet Wayne T. Carral, aki John Stewartot játszotta volna a filmben, de a színész interjújából kiderült, hogy már akkor sem volt biztos abban, hogy hasznosítani tudják-e majd a felvételeket.

"Úgy álltunk hozzá, hogy »megcsináljuk, aztán meglátjuk, mit szól a stúdió«. A bemutató után felhívott és mondta, hogy 'nem akarják engedni a dolgot'."

Hivatalos indoklást nem kaptunk, de a Warner jelenleg tervez egy Zöld Lámpás minisorozatot, aminek esetleg bekavarhatott volna Snyder saját verziója. Akármi is történt, a felbukkant pletykáknak köszönhetően az internet nagyon jól fogadta a Wayne T. Carr Zöld Lámpás ötletét. Könnyen lehet, hogy idővel látni fogjuk még a színészt a zöld szerelésben.

John Stewart a képregényekből, valamint Wayne T. Carr

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)