Hirdetés

Kiderült, melyik Robin halt meg a DC filmes univerzumában

|

Az nem túl meglepő fordulat, hogy bizony Batman egyik ellensége volt a tettes, de kinek a páncélját láttuk?

Hirdetés

Habár a DCEU sajnos közel sincs annyira jól felépítve, mint a vele szemben álló MCU, azért az utóbbi évek DC-filmjei között is akadt néhány szórakoztató darab. A rajongók egy részét pedig a mai napig foglalkoztatja még a Ben Affleck-féle Batman, és most fény is derült egy érdekes apróságra Gotham védelmezője kapcsán.

Hirdetés

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a denevérember elvesztette társát a DC filmes univerzumában, és az is elég valószínűnek tűnt, hogy Joker állt a dolog hátterében. Így az tűnt logikusnak, hogy a Jason Todd-féle Robin halt meg a DCEU-ban, mivel a képregényben is Batman ősellensége végez vele. Ám most úgy tűnik, hogy a filmekben picit máshogy alakultak a dolgok, ugyanis ha hihetünk a Suicide Squad rendezőjének, David Ayernek, akkor a Joker az első Robint, vagyis Dick Graysont ölte meg a filmes univerzumban.

Egyébként elvileg a Justice League Snyder-féle változatában lesz is némi utalás erre a témára, úgyhogy most már eggyel több okuk van a rajongóknak megnézni az HBO Max kínálatlában debütáló filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)