Hirdetés

Kiderült, hogy ki vezeti a Thunderbolts csapatát az MCU-ban

|

A mindent tudó Kevin Feige adott pár interjút a Marvel soron következő projektjeivel kapcsolatban, így kiderült pár fontos részlet a Thunderbolts kapcsán is.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának 5. szakasza hivatalosan is elstartolt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia premierjével. Hamarosan érkeznek az új filmek és sorozatok, köztük az "épphogy hősökből" álló csapat bemutatkozó produkciójával.

A Thunderbolts gyakorlatilag a "Mellékszereplők Ligája", amiben többek között a Red Guardian, a Ghost és Yelena Belova kaptak helyet. Ezeknek az arcoknak kemény vezetőre lesz szükségük, de Kevin Feige legutóbbi interjúja szerint azzal sem lesz gond.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozata szerint nem más, mint a tél katonája, Bucky Barnes a csapat vezetője. Feige szerint ennél többet nem is kell tudnunk a csapatról.

"Az igazán mókás része ennek a csapatnak, hogy ők éppen csak hősök. Egyikük sem hívná magát hősnek. Amikor megtudod, hogy a vezetőjük Bucky Barnes, akkor kész is vagyunk. Ennél többet nem is kell tudnod."

A Thunderbolts forgatásai hamarosan megkezdődnek az MCU Pengéjével együtt, amit szintén idén fognak felvenni Atlantában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)