Hirdetés

Kiderült, hogy mikortól nézheted otthon a Megfojtott virágokat

|

Martin Scorsese újdonságának steaminges megjelenésére már nem kell sokat várni.

Hirdetés

Martin Scorsese 81 évesen sem pihen. Csak tavaly októberben mutatták be legújabb filmjét, a Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével készült Megfojtott virágokat, máris a következő projektjét tervezi, amelyet szintén DiCaprióval hoz össze. 

De a Megfojtott virágok pályafutása még nem ért véget. Van esélye a következő Oscar-gálán (hogy mennyi, az csak akkor fog kiderülni, amikor bejelentik január 23-án a jelöltek listáját), és még streaminges debütálása is szép számokat hozhat, hiszen több mint 3 órás filmről van szó, amit az otthon kényelmében könnyebben lehet fogyasztani, mint a moziszékben ücsörögve. 

A megtörtént eseményeken alapuló történet - amely David Grann azonos című könyve alapján készült - az 1920-as évekbe visz minket vissza, az osázs indiánok földjére, akik felfedezték, hogy a földjük alatt Amerika egyik legnagyobb olajkészlete található, a boldogságot és gyarapodásukat azonban egy gyilkosságsorozat árnyékolja be, amely miatt az FBI is elkezd nyomozni.

Hirdetés

Magával ragadó atmoszféra, remek színészi játékok és régi vágású, de grandiózus film várja azt, aki bizalmat szavaz a Megfojtott virágoknak, amit hamarosan az is bepótolhat, aki moziban nem szerette volna vagy nem tudta. 

Az Apple Instagramon kívánt mindenkinek boldog új évet, és egyúttal egy kulisszák mögötti fotóval bejelentette, hogy január 12-től nézhető a film a streamingszolgáltatásán, az Apple TV+-on keresztül. Ha szeretnétek kipróbálni a platformot, három hónapig ingyen megtehetitek

A pénztáraknál egyébként nem szerepelt olyan jól Scorsese filmje, mint a kritikusoknál, sőt, masszívan veszteséges: a jelentések szerint 200 millió dollárból készült, a Box Office Mojo adatai alapján pedig eddig csak 156 millió dollárt gyűjtött globálisan, amiből csak 67 milliót tesz ki az Egyesült Államok. A Variety szerint legalább 500 millió dollár kellene a nullszalldóhoz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)