Hirdetés

Kiderült, hogyan adhatja át Henry Cavill a stafétát a Vaják sorozatban, és új előzetest is kaptunk

|

A széria producere igyekezett spoilerek nélkül beszélni az átmenetről, de így is adott elég kapaszkodót ahhoz, hogy elképzeljük, hogy érkezhet meg Liam Hemsworth Geraltja.

Hirdetés

Tavaly októberben robbant a hír, hogy Henry Cavill kiszáll a Vaják sorozatból, és már meg is találták azt a színészt, aki a negyedik évadtól helyettesíti őt Liam Hemsworth képében. A rajongók úgy fogadták a hírt, mintha arcon csapták volna őket, még petíciót is írtak, amiben Cavill visszatérését követelték, de a döntés megmásíthatatlan volt: a Superman szerepéből is kiebrudalt színészt a harmadik szezonban láthatjuk utoljára Ríviai Geralt bőrébe bújva, amiben hősies búcsút kap

A Netflix pedig még jó pár évadot tervez Hemsworth Fehér Farkasával, amihez az is kell, hogy a nézők elfogadják őt, de előtte még be kell hozni a képbe. A kérdés már csak az, hogy mivel fogják megmagyarázni, hogy az évadzáróban még Cavillt látjuk, az évadnyitóban már Hemsworth lovagol Keszeg hátán.

Hirdetés

A Vaják sorozat executive producere, Tomek Baginski a Yahoo Newsnak adott interjúban beszélt a harmadik évadról, és szóba került az is, hogy a negyedikben hogyan válhatnak Hemsworth-re: 

"Nagyon-nagyon jó tervünk van arra, hogy Liammel együtt bemutassuk az új Geraltot. Nem megyek bele részletekbe, mert ez hatalmas spoiler lenne, de nagyon-nagyon közel áll azokhoz a metaötletekhez, amelyek mélyen beágyazódtak a könyvekbe, különösen az ötödik könyvben."

Innentől spoileresen folytatjuk, szóval ha meglepetést akartok, ne olvassatok tovább!

Baginski nem véletlenül hozta fel példának Andrzej Sapkowski ötödik, A tó úrnője című regényének eseményeit, ugyanis ebben Ciri már bír a dimenziók közötti utazás képességével (ez a The Witcher 3: Wild Hunt játékosainak nem ismeretlen). Valószínűleg ennek a dimenzióugrásnak köszönhetően fognak egy új Geraltot találni. Baginski a következőket fűzte még hozzá korábbi szavaihoz: 

"Kifejezetten hű lesz a lore-hoz és nagyon közel fog állni a könyvekben leírtakhoz. Szerintem ez a változtatás hibátlan lesz. Ez egy új Geralt lesz, egy új arca a karakternek, és azt hiszem, hogy elképesztően izgalmas lesz látni [hogy mi kerekedik ki belőle]."

Persze ez még a jövő zenéje, hiszen még előttünk áll egy ütősnek ígérkező harmadik évad, amelynek első felét június 29-től láthatják majd a rajongók, erre hangolódhatunk az alábbi új előzetessel: 

A szezon második felét pedig július 27-én kapják meg a Netflix előfizetői. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)