Hirdetés

Kiderült, ki a TikTok szövegfelolvasójának hangja

|

A közelmúltban töltötte fel első saját TikTok videóját a szinkronszínész, akinek hangját a platform felhasználói már jól ismerik.

Hirdetés

Valószínűleg keveseknek okoz meglepetést, hogy ha egy szövegfelolvasót használunk, az egy valódi ember hangján szólal meg, akármennyire gépiesen is hangzik néha. A TikTokon hosszú ideig egy Bev Standing nevű kanadai hölgy hangja volt hallható, azonban ő beperelte a szolgáltatás mögött álló ByteDance-t, mivel velük nem kötött szerződést, csak kínai szövegek fordításához engedélyezte a felvételek felhasználását, nem is tudta pontosan, hogy a cég hogy jutott hozzá ezekhez.

Az ügy végül közös megegyezéssel zárult, majd két héttel később megváltozott a TikTokon hallható beszéd.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy a dallamos, vidám hang egy kanadai rádióshoz, Kat Callaghanhez tartozik, aki egyébként 2015 óta szinkronizál is. Október utolsó napjaiban regisztrált a TikTokra, miután több hallgatója is kérdezte, hogy véletlenül nem őt hallják-e a rövid videók alatt. Első, erről szóló videója 45 millió megtekintésig jutott, két hét alatt 592 ezer követőt gyűjtött.

@voiceofkat

For a long time I didn’t say a word. But … yes it’s me and yes I have an ongoing awesome relationship with the folks at TikTok. 🎉 The coolest part for me is watching the creativity & awesome content that people are putting out there using my voice. (Also oddly enough this is my first TikTok)

♬ original sound - Kat

Persze voltak, akik szkeptikusan reagáltak a bejelentésre, de minél többet hallgatjuk meg a videóit, annál könnyebb elhinni, hogy ő az - és egyébként sincs okunk kételkedni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)