Hirdetés

Kiderült, kik lépnek fel a Balaton Soundon 2024-ben

|

2024. július 3-tól 6-ig tombol majd a Balaton Sound, akadnak nagy visszatérők és izgalmas új nevek is.

Hirdetés

Éppen ezekben az órákban indult be a 2024-es Balaton Sound közösségi oldala, ontja magából a posztokat, amelyből kiderül, hogy jövőre a fesztivál keretein belül lép majd fel Ben Nicky, Will Sparks, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet és még sok más izgalmas fellépő is, mint például a James Hype, a Purple Disco Machine, a Lost Frequencies, vagy éppen John Newman.

A fesztivál booking menedzsere a szervezők közleményében kiemelte, fontos szempont volt számukra, hogy a fellépőlista összeállításánál az elektronikus zenét kedvelők minél szélesebb palettából találhassák meg kedvencüket a fesztiválon, így jövőre a hardstyle, hard techno is komolyabb szerepet kap a rendezvényen.

A jegyek értékesítése már megindult ezen az oldalon, a napijegyek 20 ezer forinttól indulnak, a 4 napos VIP bérlet közel 139 ezer forint most akciósan.

Hirdetés

Íme a line-up első bejelentő videója, nyilván a teljesség igénye nélkül:

A fellépők listáját és az időpontokat megtalálod ide kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)