Hirdetés

Kiderült, mely karakterek sztoriját zárja majd le a Stranger Things 5. évada

|

Nem azzal próbálja az utódsorozatok nézésére ösztönözni a nézőket a Netflix, hogy megválaszolatlanul hagy kérdéseket.

Hirdetés

A Stranger Things a Netflix eddigi egyik legsikeresebb saját gyártású sorozata, így bár a hawkinsi fiatalok története az ötödik évaddal lezárul, nem kizárt, hogy készülnek majd spin-offok, egy-egy mellékszereplőt főszereplővé emelő sorozatok, egyéb tartalmak.

Ezekről részletesen még nem beszélhetett Matt és Ross Duffer, a széria két alkotója, de a The Guardiannek igyekeztek megnyugtató szavakkal szolgálni azok számára, akik amiatt aggódnak, a finálé nem hoz majd tényleges lezárást.

Elmondták, most mindenki összegyűlik, a srácok és Tizenegy viszonya olyasmi lesz, mint az első évadban, és lehetnek ugyan utódsorozatok, de az biztos, hogy néhány karakter története így vagy úgy véget ér.

Hirdetés

Kijelentették, hogy Tizenegy, Dustin, Lucas és Hopper története ezzel lezárul, aki akarja még őket látni, a The First Shadow alcímet viselő, december 14-én debütált színdarabban találkozhat velük, aminek eseményei a sorozat előtt játszódnak. Nem garantált, hogy meg fognak halni (sőt!), de nem lesz mit mesélni róluk a továbbiakban.

A jövő animációs és élőszereplős sorozatokat egyaránt hozhat, de ezeket várhatóan az 5. évad premierjét követően jelentik be, hacsak nem megvárják a finálét is. Egyelőre nem tudni, mikor indulhat a széria, csak azt, hogy a színészek sztrájkja ezt is csúsztatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)