Hirdetés

Kiderült, mi látható a Barbie új stáblistás jeleneteiben

|

Már pörögnek a Barbie IMAX vetítései, és ebbe a verzióba több stáblistás jelenet is bekerült.

Hirdetés

A Barbie lett az elmúlt évek egyik legsikeresebb filmje, még úgy is rengetegen mennek rá moziba, hogy már otthon is nézhető. Greta Gerwig rózsaszín álma több millió nézőt szólított meg, miközben stabilan pörgette a kasszákat hónapokig.

A film már elérhető több platformon keresztül is, de a stúdió visszaküldte az IMAX mozikba egy győzelmi kör erejéig. Az igazán izgalmas része ennek, hogy az IMAX verzióba extra jelenetek is kerültek.

Hirdetés

Mivel a Barbie csak limitáltan fut újra (még IMAX mozitermekből sem az összesbe kerülhetett be), így relatíve kevesen vannak azok, akik látták is az új jeleneteket. A DiscussingFilm írói viszont ezek közé tartoznak, és a jelentésük szerint az egyik stáblistás extrában hallhatjuk, ahogy Ryan Gosling elénekli a "Boys Just Wanna Have Fun" című dalt.

A szám Cyndi Lauper Girls Just Wanna Have Fun című dalának remixelt verziója.

A többi stáblistás jelenet között ott van Helen Mirren, a film narrátorának egy vendégszereplése, egy bakikból összerakott válogatás, és pár vicces pillanat, amikor Gosling poénkodott a forgatás alatt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)