Hirdetés

Kiderült, mi okozta Matthew Perry halálát

|

Több körülmény is közrejátszott abban, hogy a színész 54 éves korában elhunyt.

Hirdetés

Október 28-án, Los Angeles-i otthonában holtan találták Matthew Perryt, a Jóbarátok Chandlerjeként legendássá vált színészt. Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy medencéjében bukkantak rá, de a szükséges vizsgálatok most lezárultak, így sikerült megállapítani a halál pontos okát.

A hivatalos orvosszakértői szakvélemény szerint ketamin akut hatásai, fulladás, koszorúér-betegsége és az opioidhasználat ellen alkalmazott buprenorfin együtt járultak hozzá a tragédiához, Perry halálát így balesetnek nyilvánították.

Hirdetés

A ketamint nem csak rekreációs drogként szokás használni, a depresszió, a szorongás, és számos mentális probléma kezelésében is szerepet játszik. Feltehetően Perry is ennek részeként juttatta szervezetébe, halála előtt másfél héttel is járt kezelésen, viszont az ott kapott ketaminnak halála pillanatáig már ki kellett ürülnie szervezetéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)