Hirdetés

Kiderült, miért halt meg a Logan Williams, a Flash fiatal színésze

|

Az Egyesült Államok leghalálosabb drogjával adagolta túl magát Logan Williams, a Flash és az Odaát 16 éves színésze, erről édesanyja számolt be.

Hirdetés

Április elején számoltunk be arról, hogy elhunyt Logan Williams, a Flash és az Odaát 16 éves színésze. Ekkor még nem lehetett tudni a fiatal színész halálának okát, most viszont kiderült, hogy túladagolás áll a háttérben. A számolt New York Post hozta le az édesanya nyilatkozatát, miszerint fia fentanil túladagolásban halt meg.

Hirdetés

Anyja szerint Logan már három hosszú éve küzdött a függőségével, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 13 éves korában vált a kábító hatású fájdalomcsillapító rabjává. Az opiátok közé sorolható fentanilt a CNN szerint az Egyesült Államok leghalálosabb drogja. Ez a fájdalomcsillapító a morfiumnál is erősebb, egyébként Magyarországon is törzskönyvezett anyagról van szó. Azért különösen veszélyes, mert elenyésző a különbség a fogyasztói és a halálos dózis között, így végtelenül egyszerűen túladagolható. 

"Minden este gyertyát teszek ki az ablakba. Azt akarom, hogy Logan tudja, bármikor hazatérhet, visszavárjuk. Nagyon bután hangzik, de amíg élt, mindig égve hagytam a villanyt, mikor vártam, hogy hazaérjen. Most is így teszek hogy tudja, itt vagyok neki."

- fogalmazott az elhunyt színész édesanyja. 2018-ban Magyarországon is lecsuktak egy párt a fentanil miatt, ők Kínából rendelték a halálos anyagot - az általuk beszerzett 500 grammos adag nagyjából 250 ezer ember halálához lett volna elegendő. 

Ha segítségre van szükségetek, van egy drogprevenziós segélyvonal (DROG-STOP): 13770 - ingyenesen, előhívószám nélkül hívható (h,sz:10-15 k,cs:10-18) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)