Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik A mandalóri 3. évada

|

A vártnál később tér vissza a The Mandalorian, avagy A mandalóri és pajtása, Grogu.

Hirdetés

Miután a Disney-nél látták, hogy óriási sikert aratott a Disney+-on látható A mandalóri, őrült sorozatberendelésekbe kezdtek, ezért tavaly év végén Din Djarin újabb kalandozásai helyett a The Book of Boba Fettet kaptuk. Arra számítottunk, hogy 2022 végén ismét Grogu megmentése kerül a középpontba, de a tervek egy kicsit megborultak.

Ma megtudtuk, hogy A mandalóri 3. évada egyike lesz 2023 három, Star Wars témájú sorozatos premierjének.

Hirdetés

Várhatóan februárban nézhetjük meg az új szezon első részét, de az év folyamán befut még Ahsoka önálló szériája, illetve a most bejelentett, Jude Law főszereplésével készülő Skeleton Crew is.

A csőben van továbbá a The Acolyte és a Lando, a The Bad Batch második évada és a Tales of the Jedi animált antológiasorozat, úgyhogy a Star Wars rajongói valószínűleg soha nem akarják majd lemondani a Disney+ előfizetésüket. Ha a Marvel-tartalmakat is szeretik, akkor meg pláne.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)