Hirdetés

Hamarosan indul a Cobra Kai 5. évada, benne egy régi ismerőssel

|

Az új Cobra Kai szezonban visszatér a Karate kölyök 3-ban megismert Mike Barnes is.

Hirdetés

Hatalmas sikert könyvelhetett el az elmúlt években a YouTube Reden indult, majd a Netflixre költöztetett Cobra Kai sorozat, ami a Karate kölyök-filmek történetét folytatja napjainkban. Hamarosan pedig már a folytatás is itt van, elvégre nagyjából egy hónap múlva, szeptember 9-én megérkezik az ötödik évad.

Az új szezonban többek között a Karate kölyök 3 egy főgonosza, Mike Barnes, akit természetesen most is Sean Kanan fog majd alakítani. 

Hirdetés

Az alábbi galériában tudunk pár új képet is mutatni az 5. évadból, melyben természetesen a régi szereplők is egytől egyig visszatérnek majd. Meglepő egyébként, hogy már ősszel indul az új szezon, általában télig várni szoktak ezzel, de valószínűleg egyetlen rajongónak sem lesz ellenére a némiképp formabontó döntés. 

Íme az említett képek:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)