Hirdetés

Kiderült, mikor jön az Aquaman és az Elveszett Királyság HBO Maxra

|

Ha moziban kihagytad, de képernyőn még adnál neki egy esélyt, akkor nem kell sokat várnod az Aquaman és az Elveszett Királyság streaming megjelenésére.

Hirdetés

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy az Aquaman és az Elveszett Királyság hatalmas siker lett volna, inkább csak a végnapjait élő (és talán Gunn kezei alatt sikeresen újraéledő) DCEU rémes állapotát tükrözi az, hogy az utóbbi idők legjobb számait produkálta a Jason Momoa főszereplésével készült film.

Ha érdekel, hogy szuperhősfilmügyi megbízottunk, Csirke mit gondol a filmről, akkor ide kattintva elolvashatod a GS kritikáját, de ha inkább magad néznéd meg a filmet otthonod kényelmében, hogy eldönthesd, számodra mekkora értéket jelent az egyébként bukott film, akkor már nem kell sokat várnod, hogy megtehesd ezt.

Hirdetés

Most futott be a hivatalos közlemény, amely szerint az Aquaman és az Elveszett Királyság február 27-én szinkronosan és magyar felirattal is megérkezik az HBO Maxra.

Kommentben pedig jöhetnek majd a vélemények, hogy ki mit gondol a filmről, mi nem zártuk nagyon a szívünkbe, pedig Csirke híresen melegszívű és elnéző a szuperhősfilmekkel, de már ő is feladta, hogy fehér lovagként védelmezi az epeszökőkútban lubickoló kollégák negatív megjegyzéseitől a DC alkotásokat.

De az ízlés nem objektív mérce, ezt nem győzzük hangsúlyozni, szóval szabad a pálya a kommentek között, csak ne felejtsük el: véleménye mindenkinek van, attól még nem lesz több másoknál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)