Hirdetés

Kiderült, mikor kezdik el forgatni a Loki második szezonját

|

A címszereplőt alakító Tom Hiddleston osztotta meg velünk a jó hírt.

Hirdetés

Az már a Loki sorozat első évadának végén sejthető volt, hogy lesz folytatása a multiverzumos kalandnak, hiszen olyan eseményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek az egész MCU-ra hatással voltak.

Nem mellesleg a Marvel is gyorsan megerősítette, hogy érkezik a második évad, februárban pedig Owen Wilson már arról beszélt, hogy közel lehet a forgatási munkálatok kezdete. Úgy tűnik, a színész igazat mondott, a következő hónapokban tényleg folytatódhat a móka.

Hirdetés

A Lokit mesterien megformáló Tom Hiddleston az Entertainment Tonightnak árulta el, hogy nagyon közel van már a forgatás indulása, és izgatott, hogy ismét összejön a banda. Pontos dátumot nem mondott a színész, de azért pontosított egy picit:

"A nyáron már mindenképp menni fogunk."

Ugyanebben az interjúban adott egy kis ízelítőt a folytatásból a sorozat showrunnere, Michael Waldron, aki arról beszélt, hogy a második szezonban még jobban megismerhetjük majd a főszereplőt, és jó eséllyel még a Doctor Strange az őrület multiverzumában cselekményeit is érzékelni fogjuk. Ezért is nagy kár, hogy a Loki folytatásának egyelőre még nincs premierdátuma.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nektek hogy tetszett az első évad? Szerintetek sikerülhet felülmúlni azt a másodikkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)