Hirdetés

Kiderült, mikor lesz látható Magyarországon a Ted előzménysorozata

|

És már azt is tudjuk, hogy melyik felületre érkezik majd.

Hirdetés

Sokaknak csenghet ismerősen Seth MacFarlane neve, aki leginkább a kifejezetten felnőtteknek szóló animációs produkcióival hívta fel magára a figyelmet. A Family Guy, az Amerikai Fater, A Cleveland-show mind az Emmy-díjas amerikai alkotó nevéhez köthetők, azonban számos élőszereplős produkcióval is próbálkozott már, több-kevesebb sikerrel.

Kifejezetten jól sikerült ezek közül is a Ted, melyben Mark Wahlberg és a címszereplő mackó baromkodásait követhettük végig egy egész estés film során. Mind a rajongók, mind a kritikusok szerették a mozit, no meg persze anyagilag is igen szépen szerepelt, így három évre rá, 2015-ben már meg is érkezett a folytatás, ami már kevesebbeknek nyerte el a tetszését, de nem jelentette a franchise végét.

Nemrégiben ugyanis kiderült, hogy egy előzménysorozatban tér vissza az obszcén mackó, egészen pontosan hét rész erejéig.

Hirdetés

A széria egészen 1993-ba repít minket vissza, amikor is Ted, a játékmaci (Seth MacFarlane) népszerűsége leáldozott. Jelenleg újra otthon, a massachusettsi Framinghamben él legjobb barátjával, a 16 éves John Bennettel (Max Burkholder), John szüleivel, Mattyvel és Susannel (Scott Grimes és Alanna Ubach), valamint unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Lehet, hogy Ted rossz hatással van Johnra, de egyúttal hűséges társ is, aki tűzbe menne a barátjáért.

Időközben pedig a SkyShowtime már azt is megerősítette, hogy mikor, és milyen formában érkezik meg a Ted-filmek komikus előzménysorozata: 2024. február 22-től lesz elérhető a sorozat első négy része, míg a többi epizód április 11-én követi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)