Hirdetés

Kiderült, mikor tér vissza az Invincible 2. évada

|

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy a Legyőzhetetlen, avagy az Invincible 2. évadának hátralévő négy részét is láthassuk.

Hirdetés

Hosszas szünet után 2023 novemberében érkezett meg az Amazon Prime Video egyik legnépszerűbb sorozata, az Invincible 2. évadának első fele, ám akkor még csak négy epizódot kaptunk meg, a folytatást későbbre időzítette a szolgáltató. 

Most egy előzetes kíséretében bejelentette, hogy a maradék négy epizód közül az elsőt március 14-én nézhetjük meg, a maradék három pedig szokás szerint hetente követi, április 4-ei fináléval. A történet abszolút ott veszi fel a fonalat, ahol korábban abbamaradt, és láthatóan a vérrel sem fognak spórolni - az animált vér úgysem fogy el.

Hirdetés

Az Amazon semmilyen egyéb infót nem osztott meg, még a részek címe sem ismert, így azok alapján sem tudunk találgatni, mi vár Markra a továbbiakban. Lehet, hogy jót tenne neki egy olyan maszk, ami jobban elnyeli az ütéseket, de nem akarunk beleokoskodni.

A Legyőzhetetlen mellett egyébként az Amazon másik szuperhősös sorozata, A fiúk (The Boys) is jelentkezik új évaddal idén, aki nem tette, addig is nézze meg a Gen V-t, az abban történtek fontosak lesznek a továbbiakban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)