Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a Transformers: A fenevadak kora

|

A kihalás korára majdnem 3 órát kellett rászánnunk, de mire számíthatunk a következő film esetében?

Hirdetés

Már egy hónapot sem kell várnunk, és ismét a nagyvásznon láthatjuk majd, ahogy óriási gépek csépelik egymást: június 8-ától vetítik a hazai mozik a Transformers: A fenevadak korát, a hetedik Transformers-mozit.

Már pusztán azzal is tud újat mutatni a rajongóknak, hogy megjelennek benne filmben eddig még nem látott transformerek, akiknek fontos szerep jut az Unicronnal folytatott harcban.

Hirdetés

Mindig érdeklődve figyeljük, hogy a filmesek hol tudtak megállni a vágással, pláne azután, hogy a Transformers: A kihalás kora 2 óra 45 percet kért az életünkből. Szerencsére a 2018-as Űrdongó már messze nem volt annyira hosszú, és A fenevadak kora sem teszi majd próbára folyadékvisszatartó képességünket: a Collider értesülése szerint 1 órás és 57 perces lesz, plusz a stáblista.

A filmesek nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a karakterekre, és kevésbé akarnak látványfilmet csinálni, amiben perceken át nem történik semmi érdemleges, csak látványos robbanások és ugrándozások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)