Hirdetés

Kiderült, pontosan miről szól majd a Thor: Szerelem és mennydörgés cselekménye

|

Még az első előzetesből sem volt ez egyértelmű, de a Thor: Szerelem és mennydörgés szinopszisa mindent tisztáz.

Hirdetés

Bár egyelőre a Doctor Strange az őrület multiverzumában miatt lehetnek izgatottak a Marvel-rajongók, azt nem sokkal, egész konkrétan két hónappal követi a Thor: Szerelem és mennydörgés, amiben Chris Hemswortht újra összehozza az élet Natalie Portmannel (és más sztárokkal különböző izgalmas szerepekben). Ma érkezett az első teaser trailer, ami rövid ízelítőt ad a film eseményeiből és hangulatából, de a Marvel nem állt meg ennyinél.

Hirdetés

Közzétették ugyanis a hivatalos szinopszist, melyből kiderült, mi okoz majd problémát hőseink számára:

"A filmben Thor (Chris Hemsworth) egy semmi eddigihez nem fogható kalandra indul - a belső békéjét kutatja. Visszavonulását azonban egy galaktikus gyilkos, Gorr, az istenek mészárosa (Christian Bale) szakítja félbe, akinek célja, hogy kiirtsa az összes istenséget. Hogy szembenézhessen a fenyegetéssel, Thor Valkyrie király (Tessa Thompson), Korg (Taika Waitit) és exbarátnője, Jane Foster (Natalie Portman) segítségét kéri, aki - Thor meglepetésére - megmagyarázhatatlanul viseli mágikus pörölyét, a Mjölnirt, A hatalmas Thor [Mighty Thor] szerepében. Együtt egy kozmikus kalandra indulnak, hogy fényt derítsenek az istenek mészárosa bosszújának rejtélyére, és megállítsák, mielőtt túl késő lenne."

Ha eddig nem volt meg az előzetes, pótoljátok mihamarabb:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)