Hirdetés

Kifejezetten izgatott a Thunderbolts miatt az MCU egyik visszatérő sztárja

|

A közkedvelt Sebastian Stannek már nagyon hiányzott korábban filmekben és sorozatban is alakított szerepe.

Hirdetés

Nem áll túl jól a Marvel szénája, ha pedig ez nem lenne elég, az utóbbi időben a közelgő Thunderbolts filmmel kapcsolatban is egyre inkább elkeserítő híreket kaptunk. Nemrégiben például a sűrű időbeosztása miatt Steven Yeun (The Walking Dead, Balhé) kiszállni kényszerült a projektből, de persze a sztrájkok sem kegyelmeztek a produkciónak.

Most azonban némi jó hírrel is szolgálhatunk, hiszen A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban Bucky Barnes karakterét megformáló Sebastian Stan továbbra is a Thunderbolts csapatát erősíti, szerepével kapcsolatban pedig kifejezetten izgatottan nyilatkozott.

Egész pontosan így fogalmazott:

"Izgatott vagyok. Gyakorlatilag egy hónap múlva már vissza is megyek. Már nagyon hiányzott. Remek a szereposztás."

Hirdetés

Majd a Marvel bevételi nehézségire utalva úgy folytatta:

"Olyan magas az ütésszám, hogy nehéz mindig mindennel azonnal betalálni. Ennek ellenére számomra mindig is nagyszerű élmény volt [a szerep]. Különösen ez a mostani alakítás, sok jó dolog van benne."

Stan mellett az eddigi értesülések alapján a csapatot erősíti még Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Vörös Őrző), Julia Louis-Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine), Wyatt Russell (U.S. Agent), Hannah John-Kamen (Szellem), Olgya Kurylenko (Kiképző), és Harrison Ford (Thaddeus Ross) is. Remek színészekből tehát nem lesz hiány, a jelenlegi tervek szerint 2025-ben láthatjuk majd őket a mozikban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)