Hirdetés

Kifogásolható sztorija miatt két SpongyaBob epizódot is törölt a Nickelodeon

|

Több mint két évtized után cenzúrázzák a SpongyaBob két epizódját, azok ugyanis kifogásolható sztorielemeket tartalmaztak.

Hirdetés

A SpongyaBob Kockanadrág sorozat 1999-ben indult, azóta pedig hatalmas sikereket könyvelhetett el. Az eredetileg gyerekeknek készült rajzfilm hatalmas felnőtt közönséget is szerzett magának a 18 és 34 éves korosztályban. Egy időben a SpongyaBob még a Pokémont is lenyomta, ezzel pedig a legsikeresebb gyereksorozattá vált.

Ugyan az elmúlt években alábbhagyott az érdeklődés, azért a Spongyabob így is egy hihetetlenül sikeres sorozatként vonult be a történelembe, amely még három filmet is kitermelt magából. A Nickelodeon talán ezért is bánik vele úgy, mint egy hímestojással, még véletlenül sem hagyva bármilyen támadási felületet.

Hirdetés

Az amerikai IGN nemrégiben arról számolt be, hogy a Nickelodeon két részt is elérhetetlenné tett, miután azok kifogásolható történettel rendelkeztek. A két forgalomból kivont epizódból, az egyik, a "Mid-Life Crustacean" már 2018 óta nem része a SpongeBobnak, az ugyanis általában rossz értékelést kapott és rontotta a kiadó megítélését is.

A "Mid-Life Crustacean" kifogásolható jelenete valószínűleg az, mikor Patrik, SpongyaBob és Rák Úr betörnek egy házba, hogy onnan női fehérneműt lopjanak. Mint később kiderül, épp Rák Úr édesanyjához törtek be, ezért neki az este további részét a gyerekszobájában kell töltenie.

A másik epizód, a "The Great Snail Race" szintén elérhetetlenné vált az online felületeken, mostantól tehát ezeket sem lehet online megvásárolni. A két sztori együtt adott ki korábban egy 30 perces SpongyaBob epizódot. Azzal kapcsolatban a Nickelodeon nem nyilatkozott, hogy a jövőben megjelenő DVD-s kiadásokról is leveszik-e az epizódokat.

Van egy bónusz rész, amit szintén eltávolítottak, ez a "Kwarantined Krab", mely a kiadó szerint hasonlít a COVID-19 által okozott helyzetre, így azt sem találták alkalmasnak a további terjesztésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)