Hirdetés

Kikakasztotta a rajongókat a Pókember: A pókverzumon át digitális kiadása

|

Nehezen lehet értelmezni azt, ami a filmmel történik.

Hirdetés

Kicsivel több mint két hónap múlva az Insomniac Games végre leszállítja a nagy sikerű Marvel's Spider-Man folytatását, a hálószövő igazságosztó figuráját viszont addig sem kell nélkülöznünk, hiszen augusztus 8-án került sor a remekül sikerült Pókember: A pókverzumon át digitális kiadására.

A rajongók joggal várták a Miles Morales-féle Pókemberre koncentráló történet otthon nézhető verzióját, hiszen nem csak szerintünk ez a karakter egyik eddigi legjobb megfilmesítése, ám a digitális verzió végül sokaknak okozott csalódást.

Hirdetés

A közönség egy része ugyanis a mostanság már X néven futó Twittert elnézve alaposan kiakadt azon, hogy az interneten terjesztett verzió több ponton is eltér a moziban vetítettől. Ennek leggyakrabban emlegetett példája, hogy kikerült belőle egy mondat, amit a Shameik Moore által megszólaltatott főhős Miguel O'Harának címez.

A mozis kiadásban a szereplők közötti párbeszéd során a "Nah, I'mma do my own thing." után az is elhangzik Miles Morales szájából, hogy "Sorry man, im going home.", ám a digitálisan terjesztett vágásban ezt hiába keressük. Itt pedig még messze nincs vége: az alábbi, beágyazott posztot jegyző felhasználó e sorok írásáig összesen 16 hasonló, vagy lényegesebb eltérést számolt össze, amelyeket az X-profiljára kattintva tudtok végignézni.

A változtatásokra nem minden esetben könnyű magyarázatot adni, ezzel együtt viszont nem teljesen meglepő a dolog, a nézők ugyanis már A Pókverzumon át mozis vetítése idején kiszúrták, hogy valójában két eltérő verzió futott a filmszínházakban. A különbségek persze valószínűleg nem befolyásolják gyökeresen az élményt, ám teljesen érthető, ha valaki a digitális verziót nézve csalódottnak érzi magát.

Az egyetlen remény, hogy a szeptember 6-án érkező Blu-Ray kiadás az "eredeti" lesz, hacsak nem tartogat további módosításokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)