Hirdetés

Kikerekedik a szátok, ha megtudjátok, mi lesz a következő Sikoly film címe

|

Befejeződött a Sikoly 5 forgatása, de a készítők nagyon fondorlatosan más címet szántak neki.

Hirdetés

Végeláthatatlan sorban várnak az elmúlt évtizedek sikeres franchise-ai arra, hogy Hollywoodban valakinek eszébe jussanak, és pármillió dollár reményében előrángassa őket. A Sikoly szériát maga az eredeti forgatókönyvíró, Kevin Williamson támasztja fel, 26 évvel az első rész megjelenése után.

Williamson bejelentette, hogy a forgatásokkal végeztek, az ötödik rész elkészült, és úgy látták, nem lehetne jobb címet találni neki annál, hogy:

Sikoly.

Hirdetés

Illetve hát most még csak az angol címe biztos, ami Scream. Nem tudjuk, a magyar fordítók mennyire lesznek trükkösek, de jó esélyt látunk arra, hogy ők sem egy órákon át tartó, izzasztó, gyötrelmes meeting során döntenek majd erről.

A Sikoly (nem az 1996-os, hanem a 2022-es) annyiban folytatás lesz, hogy visszatérnek régi szereplők, köztük Neve Campbell és Courteney Cox, továbbá a helyszín is marad Woodsboro, de új szereplők is bemutatkoznak. Sajnos Wes Craven, a franchise atyja 2015-ben elhunyt, így ő már nem lehetett hatással a kvázi reboot alakulására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)