Hirdetés

Kingsman: A titkos szolgálat - tervezd meg te a film plakátját!

|

A Kingsman - A titkos szolgálat kapcsán a 20th Century Fox és a film rendezője, Matthew Vaughn egy különleges grafikai pályázatot hirdetett.

Hirdetés

A Ha/Ver és az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaugn arra vállalkozott, hogy James Bond nyomdokaiba lép egy új szuperkém szervezet megalkotásával, amelyben olyan kiváló színészek képviselik a szakmát, mint Colin Firth, Michael Caine és a főgonosz szerepében Samuel L. Jackson.

Vaugn célja, hogy megújítsa a kémműfajt és jól halad vele, ugyanis az egyik kritikus úgy jellemezte munkáját, mintha Tarantino Bond-filmet rendezett volna, de mint tudjuk, a sikerhez nem elég a rendezés, hatalmas szerepe van a marketingnek is. Ebben vagyunk mi érintettek a 20th Century Fox grafikai pályázata kapcsán, ugyanis a kiadó felhívást intézett a világ grafikusaihoz és tervezőihez: a feladat kitalálni a tökéletes Kingsman-plakátot.

A fődíj 3000 dollár (~810000 forint), de az sem lebecsülendő tényező, hogy a győztes plakátot kinyomtatják, és a többi filmes anyaggal együtt terjesztik majd az egész világon. A részvétel feltétele mindössze annyi, hogy a terv horizontális, dupla plakát-formátumú, a mérete pedig 3000 x 2300 px legyen és tartalmazza a címet valamint a film logóját. További információkért ide kattints.

A Kingsman: A titkos szolgálat 2015. február 12-én mutatkozik be a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)