Hirdetés

Kísérteties előzetest kapott a Sandman alkotójának új sorozata

|

A Halott Fiúk Nyomozóiroda a Netflix tartalomkínálatát fogja erősíteni.

Hirdetés

Napjaink egyik legnagyobb hatású alkotója az angol nyelvű fikciós irodalomban nem más, mint a Hugo, Nebula és Bram Stoker-díjas Neil Gaiman, a Sandman képregénysorozat, valamint olyan regények szerzője, mint a Csillagpor, az Anansi fiúk, a Coraline. De a néhai Terry Pratchettel közösen írt Elveszett próféciák sem hiányozhat senkinek a polcáról, aki kedveli a fantasyt.

Nem véletlenül készülnek a műveiből vagy a karaktereiből filmek, sorozatok. A legújabb adaptáció debütálására ráadásul nem is kell már sokat várnunk, ugyanis a Halott Fiúk Nyomozóiroda (Dead Boy Detectives) heteken belül, egészen pontosan április 25-én elrajtol a Netflixen. Mivel új sorozatról van szó, a streamingszolgáltató megkímél minket attól az egyre többször alkalmazott gyakorlatától, hogy kettévágja az évadot, magyarán már aznap ledarálhatjuk mind a 8 epizódot.

Hirdetés

A Halott Fiúk Nyomozóiroda cselekménye Edwin Payne (George Rexstrew) és Charles Rowland (Jayden Revri) karaktereit helyezi a középpontba, akikben az a közös, hogy bár más és más korszakban éltek, mindketten tinédzserként haltak meg. Szellemként összebarátkoznak, és mivel jó érzékük van a rejtélyek kibogozásához, egy Crystal nevű látnokkal (Kassius Nelson) és az ő barátjával, Nikóval (Yuyu Kitamura) összefogva ugyan paranormális ügyeket göngyölítenek fel, amelyek más, hétköznapi nyomozókon garantáltan kifognának.

A Sandmannel közös univerzumon osztozó sorozat showrunnere Steve Yockey (Doom Patrol, A légikísérő), Gaiman executive produceri minőségben segített tető alá hozni a projektet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)