Hirdetés

Kiszámolták, hogy mennyibe kerülne Simpsonék háza a valóságban

|

Egy valódi ingatlaniroda becsülte fel a Simpson család otthonát és tette közzé az eredményt.

Hirdetés

Nem véletlenül foglalkozott a South Park is egy külön epizódban azzal, hogy a "Simpsonék már megcsinálták", hiszen A Simpson család 1989-es elrajtolása óta már valóban mindent felvonultattak az alkotók (élen a széria atyjával, Matt Groeninggel) és számos eseményt jósoltak meg, viszont egyvalamire még nem derült fény: hogy mennyibe kerülne Homer, Marge, Bart, Lisa és Maggie háza, ha valóban létezne és eladósorba kerülne. 

Hirdetés

A Kentucky állambeli Crestwoodban található ingatlanirodának, a Garretts Real Estate Groupnak köszönhetően ez a rejtély is megoldódott, ugyanis felbecsülték Simpsonék otthonát, mintha csak valóban tovább akarnának adni rajta.

Megállapították, hogy a híres ingatlan (aminek a 742 Evergreen Terrace, Springfield, Oregon címet tulajdonítják) nagyjából 147 millió forintot érne, az ár feltüntetése mellett pedig alaprajzot és hasonló ajánlatokat is közöltek. A kétszintes, alagsorral és négy hálószobával rendelkező, két és fél fürdőszobával felszerelt házhoz tartozik egy fa kerítéssel körbevett udvar is, amin van terasz és egy egyedi faház is, összesen 2200 négyzetméter. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyébként a Simpson-család harmincharmadik és harmincnegyedik évadát idén rendelte be a Fox, de az animációs sorozat már jóval korábban rekordot döntött: a főműsoridős szkriptelt műsorok terén a valaha volt leghosszabban futó tévés cím lett, és a legtöbb epizódot szállító széria titulusa is az övé. És van, akinek kétmilliót adnak azért, hogy végignézze mindet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)