Hirdetés

Kiszivároghatott a Thor: Love and Thunder plakátja, így néz majd ki Jane Foster?

|

Elvileg ez lesz a negyedik Thor film hivatalos posztere, de nekünk még vannak azért kétségeink.

Hirdetés

A Thor: Love and Thunderről egyelőre annyit tudunk, hogy 2022. július 7-én érkezik meg hazánkba, Mighty Thorrá válik benne Jane Foster (akit ismételten Natalie Portman alakít), Christian Bale lesz a főgonosz, vagyis Gorr az istenölő, valamint biztosan szerepelni fog a Galaxis Őrzői csapat, illetve Russell Crowe is felbukkan, mint Zeusz.

Előzetest még nem kaptunk a filmhez, ez korai lenne még, és kósza forgatási fotókkal kellett csupán beérnünk, hivatalos plakátot még nem láthattunk. Most azonban elvileg előkerült egy eredeti Thor: Love and Thunder poszter.

Hirdetés

A Thor: Love and Thunder News Twitter-oldal tette közzé az alábbi képeket, melyeken ha minden igaz, a negyedik Thor film posztere látható. 

A képhez az oldal annyit fűzött hozzá, hogy a plakát a Pyramidtól származik, akik korábban egy Ms. Marvel posztert is idejekorán tettek közzé. Ez az egyetlen ér váll amellett, hogy valóban az igazi plakátot láthatjuk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Maradjunk annyiban, hogy nekünk azért vannak még kétségeink, mindenesetre ha tényleg ez az igazi poszter, akkor legalább már tudjuk, hogyan fog kinézni a filmben Mighty Thor, azaz Natalie Portman. Ó, és ne feledkezzünk el Thor kecskéiről sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)