Hirdetés

Kiszivároghatott, mikor láthatjuk a The Flash első kedvcsinálóját

|

Ha hihetünk a pletykáknak, a DC végre egy remek filmet szállít nekünk.

Hirdetés

Habár a főszereplőt alakító Ezra Miller az idei év során többször is összetűzésbe került a törvénnyel, a WarnerDiscovery végül nem kaszálta el a vele leforgatott The Flasht, sőt még új jeleneteket is felvettek a színésszel, a jelenlegi tervek szerint pedig június 16-ától meg is nézhetjük Barry Allen első önálló filmes kalandját.

Addig viszont valamikor az első kedvcsinálónak is be kell futnia, ha pedig hihetünk a legújabb pletykának, a stúdió nem fogja elaprózni a The Flash körüli felhajtást.

Hirdetés

A The Wrap értesülései szerint ugyanis a Warner Bros. Discovery a 2023. február 12-én esedékes LVII. SuperBowlon, vagyis az amerikaifutball-bajnokság döntője alatt fogja levetíteni a debütáló teasert. Ez a világ egyik legnézettebb sporteseménye, melynek reklámszünetében méregdrágán mérnek minden egyes másodpercet. Ha hihetünk a The Wrapnek, a teljes kedvcsinálót 5 nappal később, a Hangya és a Darázs: Kvantumánia előtt láthatja majd a publikum.

A The Flashbe vetett bizalmat jelzi, hogy a Warner 2006 óta nem hirdetett a SuperBowlon, amikor is a V mint vérbosszút, a Poseidont és a 16 utcát népszerűsítették a mérkőzéssel. Már korábban is hallhattunk egy pletykát arról, hogy a stúdió azért nem engedte el a balhés Miller kezét, mert a film remekül teljesített a tesztvetítéseken, most pedig a belsős forrásra hivatkozó The Wrap is megismételte ezt az állítást.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Magyarán az eddigi szivárgások arra utalnak, hogy az utóbbi években inkább kudarcos produkciókat szállító DC-univerzum ezúttal egy remek filmmel fog megajándékozni minket, amit persze nem szabad készpénznek venni, amíg nem láttuk a végeredményt. Az mindenesetre szintén biztató, hogy a The Flash a karakter egyik legjobb képregénysorozatán, a 2011-es Flashpointon alapul, a cselekményben pedig még a Tim Burton-féle éra Batmanje, Michael Keaton is visszatér majd.

Októberben arról olvashattunk, hogy a Warner Bros. Discovery annyira hisz a sikerben, hogy már a folytatás forgatókönyvén is dolgoznak, ám néhány nappal később minden megváltozott a DC háza táján azzal, hogy James Gunnt és Peter Safrant nevezték ki az újonnan létrehozott DC Studios (korábbi nevén DC Films) élére, akik gyakorlatilag az elmúlt évek összes mozis karakterét kidobták az ablakon, beleértve Henry Cavill Supermanjét is. Az egyelőre rejtély, hogy ezek után lehet-e jövője a Miller-féle Flashnek, de bizonyára sok múlik majd a produkció sikerén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)