Hirdetés

Kitűzték A Mandalóri és Grogu, illetve több Disney film premierdátumát

|

Vaiana 2 még idén, Zootropolis 2 hamarosan, de a Jégvarázs 3-ra és a Toy Story 5-re sem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Sokan kíváncsiak most arra, mit tartogat a jövő a Marvel számára, átalakul-e valahogyan a Marvel Filmes Univerzum ahhoz képest, ahogy jelenleg kinéz, ám a Disney nem csak a szuperhősökkel foglalkozik. Animációs filmek is készülnek a vállalatnál szép számmal, és sok év kihagyás után újra a mozikban láthatunk majd egy Star Wars filmet, ami A Mandalóri sorozat sikerét igyekszik meglovagolni.

Bob Iger ügyvezető a részvényeseknek tartott tájékoztató során elárulta, milyen tartalmakra számíthatunk a következő három évben. Megtudtuk, hogy a Vaiana (Moana) folytatása nem hogy készül, de még idén bemutatják: november 27-ára tűzték ki az amerikai premier dátumát (nálunk jellemzően egy nappal korábban jön minden, a többi dátum kapcsán is így érdemes számolni). Eredetileg sorozat lett volna, de közben jobbnak látták filmként elkészíteni

Ezt a Pixar alkotásainak sorában a Zootropolis 2 fogja követni 2025. november 26-án, majd 2026-ban a Jégvarázs 3, illetve a Toy Story 5 is megjelenik. Egy még be nem jelentett Pixar-film 2026. június 19-ére is várható, a Disney Animation egyik újdonsága pedig 2026. november 25-én jön.

Hirdetés

Bőven lesz még ideje a lemaradásban lévőknek felzárkózni A Mandalóriból, ugyanis a nemrég bejelentett önálló film, A Mandalóri és Grogu csak 2026. május 22-én kerül mozikba. 2026. december 18-án, illetve 2027. december 17-én is várható egy-egy Star Wars film premierje, előbbi nagy eséllyel a Rey Skywalkerre fókuszáló mozi lesz, utóbbi meg vagy a Dawn of the Jedi, vagy Dave Filoni Új köztársaságos alkotása.

A Marvel Filmes Univerzum ütemezésében nincs változás: nálunk 2024. július 25-én mutatkozik be a Deadpool 3, majd 2025. február 13-án az Amerika kapitány: Szép új világ, május 1-jén a Fantasztikus Négyes, és ugyan Iger ezt külön nem emelte ki, az ellenkezőjét sem állította annak, hogy július 24-én a Thunderbolts, november 6-án pedig a Penge is látható lesz a mozikban. 

Végül pedig ott az Avatar 3, ami változatlanul 2025. december 18-án debütálhat hazánkban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)