Hirdetés

A Kong: Koponya-sziget vietnami premierjén még lángoló óriásgorilla is volt

|

Bár a film bemutatójának szervezői eredetileg nem így tervezték az eseményt, a Kong: Koponya-sziget vietnami premierjén kigyulladt a címszereplő szörny méretes makettje.

Hirdetés

Tegnap mutatkozott be itthon a Kong: Koponya-sziget, aminek a premierjéhez a vietnami bemutató szervezői úgy gondolták, gigászi díszletek dukálnak. A helyszínül kijelölt mozi elé így egy elég látványos összeállítást varázsoltak, arra viszont valószínűleg nem számítottak, hogy ezt majd a tűzoltóknak kell kezelésbe venniük.

Beszámolók szerint a díszletként megépített vulkánhoz használt anyag nem maradt ott, ahol azt eredetileg a készítők várták, ennek következtében pedig lángra kapott a Kong-makett, amit szintén a bejárat mellett helyeztek el. A majdnem öt méteres gorilla kigyulladásáról sokan azt hitték, a showműsor része, majd mikor rájöttek, hogy a tűzeset nem szándélkos, sokan menekülni kezdtek a helyszínről. Ennek ellenére személyi sérülésről nem tudni a helyszínen és még a Kong: Koponya-sziget bemutatóját is meg tudták tartani a tűzoltók gyors munkájának köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)