Hirdetés

A koronavírus az HBO GO magyar szinkronos tartalmaira is hatással van

|

Aki magyar nyelven szeret filmeket és sorozatokat nézni, annak van egy rossz hírünk.

Hirdetés

Éppen boldogok az HBO GO felhasználói, hiszen a Westworld harmadik évadának első része már elérhető a streaming szolgáltató felhozatalában (a Puliwoodnál pedig már az első négy epizódról olvashattok véleményt), azonban a koronavírus következményeit ez a platform sem kerülhette el.

Hirdetés

Az HBO Magyarország csapata közleményben tájékoztatott mindenkit, hogy a COVID-19-cel kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt a szinkronok késve, várhatóan legalább 2 hetes csúszással fognak felkerülni az HBO GO-ra, természetesen a magyar változatokat készítő kollégák biztonsága és egészsége érdekében. A feliratok előreláthatólag a tervezett időben kerülnek fel, így akit nem zavar, ha olvasnia kell, az zavartalanul élvezheti majd a tartalmakat (akik pedig eredeti nyelven nézik őket, azokat eleve nem is érinti ez a bejelentés). 

Ti szinkronnal, felirattal vagy inkább eredeti nyelven fogyasztotok tartalmat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)