Hirdetés

A Jóbarátok újraegyesülés is csúszik a koronavírus miatt

|

Az HBO Max májusi premierjére tervezték kiadni az egyórás epizódot, de egyelőre azt sem tudni, mikor kezdhetik el a forgatásokat.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy a teljes filmipar lebénult a COVID-19 világjárvány miatt, ami minden készülő mozira és sorozatra hatással van. Nem kivétel ez alól a nemrég bejelentett Jóbarátok újraegyesülés sem, melynek korábban tervezett munkálatait beláthatatlan időre el kellett halasztani; nem tudni tehát, hogy mikor gyűlik újra össze a hat barát a Central Perk kávézóban. 

Hirdetés

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind visszatérnének, hogy egy utolsó alkalommal leüljenek a sokunk által olyannyira kedvelt díszletek közé. A Friends Reunion Special néven futó projektet a frissen induló HBO Maxon mutatják majd be, ami felvásárolta a korábbi részek kizárólagos jogait is, így azok is itt lesznek elérhetőek. 

A különleges epizódot egy órásra tervezik, azaz háromszor olyan hosszú lesz, mint a hagyományos részek. Az új megjelenésről egyelőre semmi hír nincs, az alkotók egyelőre úgy látják, hogy legkorábban májusban kezdhetik meg a forgatásokat, amikorra egyébként már az eredeti bemutatót tervezték. Mi drukkolunk, hogy erre mielőbb sor kerüljön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)