Hirdetés

Eldőlt az idei Sziget, VOLT és Balaton Sound fesztiválok sorsa is

|

Két lehetséges út áll most a rendezvények szervezői előtt: kereshetnek új időpontot, ám ha ez utóbbi logisztikai akadályokba ütközik, akkor nem marad más választásuk, mint lefújni a bulit.

Hirdetés

Szomorú nap ez a nyárra tervezett zenei fesztiválok szervezői számára, ugyanis a délelőtt kiadott kormányrendelet értelmében az ország területén augusztus 15-éig tilos 500 fősnél nagyobb rendezvényeket megtartani, mindegy, hogy azok a szabad ég alatt zajlanának-e. Emiatt drasztikusan átalakul az idei fesztiválnaptár.

Hirdetés

Ezzel értelemszerűen veszélybe került a Sziget Csoport három nagy fesztiválja, a július 1-étől 4-éig tervezett VOLT, a július 8-a és 12-e közé időzített Balaton Sound, valamint a normál körülmények között augusztus 5-én kezdődő, majd 11-én végződő Sziget is. Utóbbira a közönség mások mellett a Kings of Leon, Calvin Harris és Mark Ronson fellépése miatt tódult volna, de erre idén már garantáltan nem lesz lehetőség, ugyanis a szervezők mindhárom rendezvényt törölték a naptárból. Arról, hogy miként kárpótolják az elővételes vásárlókat (asztalon van a jegyek átkonvertálása a 2021-es bulikra, és a vételár visszatérítése is), majd később tájékoztatnak bennünket.

Ti szerettetek volna idén kilátogatni valamelyikre a törölt fesztiválok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)