Hirdetés

Kritikus állapotban került kórházba a felnőttfilmes Emily Willis

|

A közösségi médiában is rengeteg követővel rendelkező színésznőt túladagolás miatt vitték be.

Hirdetés

Emily Willis elsősorban a pornónak köszönhetően szerzett nevet magának, de ez csak egy része annak, amit csinál, a színésznő több lábon is áll: rengeteg követővel rendelkezik a közösségi médiában (Instagramon 2,2 millióval, TikTokon közel 1 millióval), és igyekezett betörni Hollywoodba is. Felbukkant például a 2023-as Divinity című sci-fi horrorban Stephen Dorff, Scott Bakula és Bella Thorne mellett, szerepelt rövidfilmekben, és láthattuk többek között a Slipknot egyik klipjében is. 2024 azonban nem indult jól Willis számára, nemrég kórházba szállították. 

A TMZ jelentése szerint Willist kábítószer-túladagolás miatt vitték be a kaliforniai Thousand Oaks egyik egészségügyi intézményébe, miután valaki betelefonált egy semmire sem reagáló 25 éves lány miatt.

Hirdetés

A színésznőhöz közeli források arról tájékoztatták a honlapot, hogy állapota kritikus, a kórház intenzív osztályán kezelik, de további részletek nem derültek ki. A TikTokerként is aktív lány a jelentések szerint korábban megjárt egy malibui elvonóközpontot is, ahol a függősége miatt kezelték, és ahonnan szintén szállították már át a klinikára. 

Miután a megrázó incidens kitudódott, Willis rengeteg támogatást kapott a követőitől a közösségi oldalain keresztül, akik mielőbbi gyógyulást és gyors felépülést kívántak neki. Az egyik Kick-streamer, Adin Ross, aki többször is találkozott korábban a lánnyal, így reagált egy livestreamben:

"Remélem, jól van és teljesen felépül. Basszák meg a drogok!"

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)