Hirdetés

Kurt Cobain ihlette remete lesz Robert Pattison Batmanje az új filmben

|

Két új képet is kaptunk a készülő moziból.

Hirdetés

Az előzetes és az eddigi infók alapján nem is várhatnánk jobban Matt Reevves Batman-moziját, amelyben az éjszakai igazságosztó egy minden korábbinál őrültebb, dühösebb verzióját láthatjuk majd Robert Pattinson alakításában.

Legutóbb azt tudtuk meg, hogy a filmből létezhet egy jokeres és egy Jokertől mentes vágás, a produkció japán reklámja pedig a főgonoszokról spoilerezett nekünk. Ezúttal viszont maga a rendező, Matt Reeves engedett némi betekintést a történetbe az Empire magazinnak adott interjújában, két új képet is megmutatva a közönségnek.

Hirdetés

Mivel úgyis ez érdekel mindenkit a legjobban, kezdjük a képekkel. Az egyiken a denevérruha nélkül láthatjuk a kissé viharvertek tűnő Bruce Wayne-t, a másikon pedig már Batmanként néz morcosan valakire, akinek bizonyára nem szívesen lennénk a helyében.

Ennél azonban sokkal izgalmasabbak a rendező által megosztott infók. Reeves ugyanis elmondta, hogy a film írása közben a Something In The Wayt hallgatta a Nirvanától, amikor eszébe jutott, hogy a playboy Bruce Wayne helyett egy olyan figurát alkot, aki a szülei elvesztése hatására remeteként éli az életét. Ekkor kötötte össze a karaktert Gus Van Sant Utolsó napok című 2005-ös filmjével, amit a Nirvana énekese, az életének önkezével véget vető Kurt Cobain utolsó napjai ihlettek.

"Szóval elkezdtem kapcsolatot teremteni Gus Van Sant Utolsó napok című filmjével, és a gondolattal, hogy Kurt Cobain kitalált változata egy ilyen pusztuló kastélyban él..."

- fogalmazott Reeves. Magyarán Pattinson őrület határán billegő, kiszámíthatatlan Batmanjét az öngyilkos rocksztár figurája ihlette. A direktor azt is elmondta, hogy Pattinsonra a 2017-es Jólétben nyújtott alakítása miatt esett a választása, amelyben sikerrel hozta a sérülékeny, kétségbeesett, de érezhetően erős figurát a testvére kiszabadulásáért küzdő Connie Nikas szerepében:

"Úgy véltem, ez egy nagyszerű mix. Ráadásul megvan benne az a Kurt Cobain-es dolog is, hogy úgy fest, mint egy rocksztár de az ember úgy érzi, hogy simán lehetne remete is. "

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Arról pedig már maga Pattinson mesélt, ami a kedvcsinálókból is egyértelmű: a remete-Batman itt nem a Lucius Fox-féle high-tech cuccokkal száll majd szembe Gotham söpredékével, hanem sokkal inkább egy otthon összedobott arzenállal, melyet hűséges inasával, Alfreddal barkácsolt. Emellett maga a denevérruha is jóval viharvertebb lesz, hogy életszerűen tükrözze Batman mozgalmas estéit.

"Bruce elbújt. Ő egyáltalán nem egy társasági ember. Mindenféle kis szerkezeteket és dolgokat épít, csak Alfreddal. És még Alfred is azt hiszi, hogy megőrült!"

- mondta Pattinson. Az elhangzottak alapján mi tényleg nagyon várjuk már ezt a filmet, amitől persze csak még lassabban vánszorog majd az idő a jövő márciusi premierig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)